Journalistiliitto 101 -seminaari 7.9.

Journalistiliitto kutsuu terveystoimittajat mukaan maksuttomaan seminaariinsa.

Tervetuloa viettämään iltapäivää hyvässä seurassa ja päivittämään näkemyksiä media-alan ajankohtaisimmista osaamistarpeista keskiviikkona 7.9. klo 12–17.30 (varsinainen ohjelma-aika on klo 12.30–16.30).

Mitä uutta tapahtuu tekoälyrintamalla, millainen kumppani AI on on toimituksille ja toimittajille? Haluatko muuttaa maailmaa tai jättää jäljen yleisöösi? Mitä kannattaa osata ja millaisia trendejä ymmärtää, että rakennat toimeentuloa ja mielekästä työelämää? Miten tehdään merkittävää kuvajournalismia yhä visuaalisemmaksi käyvässä ympäristössä? Millaista on käytännöllinen ja laadukas vähemmistölähtöinen journalismi?

Keynote-puhujaksi saamme huikeaa uraa maailmalla tekevän Melissa Heikkilän, joka on edennyt Economistin ja Politicon kautta MIT Technology Review’n senior editoriksi. Muita esiintyjiä ovat mm. vuoden palkituin kuvajournalisti Hanna-Kaisa Hämäläinen, Ylen Romano Mirits -ohjelman tuottaja Miriam Schwartz ja viestintätyön tulevaisuutta luotsaava freetoimittaja ja kustannustoimittaja Tuukka Tuomasjukka. Ellun kanojen viesintäkonsultti, toimittaja ja kansalaisaktivisti Suvi Auvinen kertoo, miksi ja miten maailmanparantajan ja vaikuttavan viestijän kannattaa luottaa strategiseen viestintään. 

Entä mitä aiheita suomalaiseen mediaan tarvitaan lisää? Tätä pohtivat paneelikeskustelussa toimittajat Jarno LiskiAlma OnaliVirpi Salmi ja Monica Vasku.

Nostamme myös maljat 101-vuotiaalle Journalistiliitolle ja nautimme virkistävää evästä iltapäivän kuluessa. 

Lue lisää ja ilmoittaudu

Posted in tapahtumat.