PERUTTU: Koite Health – hammasterveyttä 23.3.

Tapahtuma siirretään syksyyn.

Suomalainen kasvuyhtiö Koite Health Oy kutsuu terveystoimittajat torstaina 23.3.2023 klo 16–18 tutustumaan Suomessa kehitettyyn mullistavaan hammashoitomenetelmään, joka kemian ja valon avulla tuhoaa hampaiden pinnalle muodostuvaa plakkia.

Hammasterveydellä on suora linkki ihmisen yleisterveyteen. Ientulehdus eli parodontiitti on usein vain miedosti oireileva, joskus jopa täysin oireeton, mutta monella tavoin elimistölle haitallinen sairaus. Se saattaa johtaa ehjien hampaiden irtoamiseen, mutta pahimmillaan se voi olla esimerkiksi este sydänleikkaukselle.

Miten Lumoralin antibakteerinen hoito toimii ja millaisia bisnesmahdollisuuksia se yhtiölle tarjoaa?

Tilaisuudessa kuullaan tuoreista tuloksista, jotka kertovat, millaisia tuloksia Lumoral- tekniikalla on saatu lapsilla ja aikuisilla kuusi kuukautta kestäneen tutkimusjakson aikana. Kuulemme myös, miten suunterveydellä on suora yhteys moniin kansansairauksiin ja niiden puhkeamiseen, kuten sydän- ja verisuonitauteihin, diabetekseen ja jopa Alzheimerin tautiin.

Tarjoamme osallistujille pientä purtavaa ja samalla viimeisintä tietoa suunterveyden merkityksestä ja sen merkityksestä yleisterveydelle. Puhujina tilaisuudessa ovat ihmiset innovaation takana: Koite Health Oy:n toimitusjohtaja Sakari Nikinmaa sekä HUS:n sydänkirurgi ja tutkija Tommi Pätilä.

Paikka: Koite Health Oy, Kutojantie 2 C, 02630 Espoo

Ilmoittautumiset ottaa vastaan Lumoralin viestinnästä vastaava Nina Garlo-Melkas, nina.garlo@koitehealth.com

Posted in tapahtumat.