Vierailu Orionille 20.5.: Mielenkiintoista tietoa kipututkimuksen huipulta!

Kuva laboratoriosta

Tule tutustumaan kotimaiseen lääkeyhtiöön ja sen täysin uudenlaisiin hoitoihin tähtäävään kipututkimukseen. Tiesitkö, että kotimainen lääkeyhtiömme Orion ei ainoastaan ole lukuisten, tuttujen apteekkituotteiden takana vaan tekee myös merkittävää tutkimustyötä? Erityisinä tutkimuksen painopistealueina ovat kipu ja onkologia.

Orion kutsuu terveystoimittajat tutustumaan ajankohtaiseen kipututkimukseensa ja monipuoliseen toimintaansa maanantaina 20.5. alkaen kello 15.30. Paikkana on Orionin pääkonttori osoitteessa Orionintie 1A, Espoo. Metrolta vie kävellen runsaat kymmenen minuuttia, ja pääkonttorin alueella on autoille hyvät pysäköintimahdollisuudet.

Ohjelmassa:
– Mitä uutta kivunhoidon tutkimuksessa, Orionin tutkimuksen ja tuotekehityksen kipuyksikön vetäjä Heikki Mansikka. Virity aiheeseen lukemalla artikkeli: Orionin kipuyksikkö läpimurron kynnyksellä

– Mitä kaikkea suomalainen lääkeyhtiö tekee ja tutkii + muutama sana lääkkeitä ja ravintolisiä koskevista markkinoinnin eettisistä säännöistä, Orionin viestintäjohtaja Terhi Ormio

– Tutustuminen Orionin tuoreeseen elämysalueeseen Stardustiin

– Lisäksi luvassa keskustelua, pientä tarjoilua sekä Orionin tuotteita kotona tutustuttaviksi

Ilmoittaudu mukaan 10.5. mennessä osoitteessa sihteeri@terveystoimittajat.fi. Vierailu toteutuu, jos mukaan ilmoittautuu määräaikaan mennessä vähintään kymmenen henkilöä.

Posted in tapahtumat.